Ebay-ról szeretnék rendelni, valaki segítene?
Figyelt kérdés
először szeretnék rendelni internetről. van ez a magyar ebay oldal ahol több országból vannak fenn termékek: (www.ebay.hu) van ez a gyűrű például [link] és azt írja 876 ft. ez mennyire igaz ? a szállítás pedig ingyenes? előre is köszi és bocsi a béna kérdésekért.. :)2013. febr. 25. 14:29
1/4 A kérdező kommentje:
ja és a rendelést hogy ekll lebonyolítani ? a fizetés hogyan működik ?
2013. febr. 25. 14:30
2/4 anonim válasza:
Ha az eBayrol akarsz vasarolni, akkor elobb letre kell hoznod, egy eBayes accountot. Utana letre kell hoznod egy Paypalos accountot, hogy fizetni tudj.
eBayhez csak sima adatok kellenek, de Paypalhoz kell bankszamlaszam es bankkartyaszam, mindketto a te nevedre kell legyen. Vagyis anyu bankkartyajat nem tudod hasznalni.
Ha nagyon fiatal vagy, esetleg nagyon jaratlan az ilyesmiben, egyszerubb, ha megkersz valakit, aki mar rendelt eBayrol, hogy vegye meg neked es te odaadod neki a penzt.
Amugy igen, ha az van odairva, hogy ingyenes szallitas, akkor a szallitas ingyenes!
Az ilyen olcso cuccok Kinabol jonnek, azert ilyen olcsok altalaban.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. márc. 1. 14:20
4/4 Levi86 válasza:
Én szoktam rendelni rendszeresen.Hány éves vagy és van e számlaszámod, bankkártyád? Csatlakozom elöttem szólóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!