Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nyertél már a tombola.hu-n?

Nyertél már a tombola.hu-n?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor azt hol írta ki? Végig kellett görgetni az egészet, és a nyertes tombolánál volt egy link, hogy jajdejó, nyertél? Vagy hogy?

Azért érdekelne, mert egyszer (elég fáradtan) ellenőriztem a tombolámat, és amikor rá akartam menni az oldalra, kérte a nevemet és a címemet. Na, mondom, neked ahhoz mi közöd, kix-eltem. Egy héttel később jöttem rá, hogy lehet, hogy nyertem, de akkor már nem kére a nevemet. Azon a héten tényleg nyertem?

És most légyszi ne olyanokat írjatok, hogy jajdehülyevagy, mert nem az volt a kérdés.

2009. szept. 10. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor nyertél. Bár én még sosem nyertem. Tavaly június eleje óta vagyok fenn.
2009. szept. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!