Acsricsi kérdése:
Hogy lehet multizni?
Figyelt kérdés
Far cry 1-ben hogy lehet multizni? Megcsináltam az acountot aztán pedig belépek és kér valamilyen cd kódot. Mikor telepítettem nem kért semmi féle cd kódot. Most milyen kódot kér?2013. febr. 24. 14:03
1/6 AccountManagerkovács válasza:
Rossz kategóriában vagy, de:
Ha a játék nem eredeti, akkor crackelve tudsz single playerezni, de multizni nem fog engedni. Ez így szokott lenni, multizni csak eredeti játékkal lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
xD. ak miért kéri tőlem a cd kulcsot. ha azt megadnám már tudnék multizni.
2013. febr. 25. 19:36
3/6 AccountManagerkovács válasza:
Azért kéri a cd-kulcsot, mert érzi, hogy nincs. Ha volna, akkor automatikusan beengedne, így viszont tesz egy kísérletet rá, hogy hátha mégiscsak van
4/6 A kérdező kommentje:
ak értem. ak mind 1. és lanba sem tudok játszani akkor?
2013. febr. 26. 19:00
5/6 AccountManagerkovács válasza:
Hát egy próbát megér, de valószínűleg nem. Próbálj meg egy cd-kulcsot összeszedni valahonnan
6/6 A kérdező kommentje:
ok köszike
2013. febr. 27. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!