ömm. A Vámpirnaplókbol ( a könyvböl) Elena Gilbert szeme mien színű?
Figyelt kérdés
tudom h kék de azt szeretném tudni mien kék??2013. febr. 20. 19:19
2/9 A kérdező kommentje:
ugy értem h tudom h valamien kék színű. a könyben (régen olvastam) benne volt h elenának ..... kék színű a szeme,és azt szeretném tudni h milyen szinű??
2013. febr. 20. 19:39
4/9 anonim válasza:
???
És miért akarod tudni???? Ez nem mindegy? Kék és kész. Fura...
Amúgy meg nem kötözködni akarok, de az nem "mien", hanem "milyen".
5/9 A kérdező kommentje:
nem zafirkék. és arrol kérdezek amiröl akarokxdddd nem te vagy a nagyfőnök bocsiiikaaaxdddd és mien akk mien ha ugy irom ugy irom és kész,mi vagy te nyelvtantanár??
2013. febr. 21. 15:48
8/9 anonim válasza:
Részlet a könyvből (mikor Stefan először pillantja meg Elenát):
"A halványszőke haj, ami olyan világos, hogy szinte vibrál. A tejfehér bőr, ami mindig a hattyúkra vagy alabástromra emlékeztette, a halvány rózsaszín pír az orcáján. És a szeme… Katherine szeme olyan színű volt, amilyet azelőtt nem látott; az égnél sötétebb kék, olyan mély, mint a lapis lazuli, a drágakövekkel kirakott főkötőjében. Ennek a lánynak ugyanolyan a szeme."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!