A McDonalds éttermekhez kaptunk kedvezményes kuponokat. Azt írja, hogy ha veszünk egy BigMac-et meg egy McChickent ahhoz innivalót meg krumplit 1350 ft. Alatta van a 850 ft megtakarítás. Ez lejön az 1350-ből, vagy ez már maga a kedvezményes ár?
De hüly..e vagy. Na AZ ILYEN EMBEREKTÖL ÁLL FEL A SZÖR A HÁTAMON.
Jön a vendég és adja a cso.ró kuponját meg a 830ft-ját.
Erre én :
-nem 830 hanem 1350 az csak a megtakarítás.
-de miért? ide van írva 830!én 830 ott akarok fizetni. Így a vendég.
Erre szoktam elmagyarázni a következő képpen:
big mac:740
mc chicken:740
krumpli:340
üditő:380(ezek most kb árak, pár forint eltérés lehet,nem tudom fejből az árlistát, mivel havonta változik mert mindig emelünk)
Szóval összeadod és kijön:2200ft minusz:850 ez a megtakarítás és láss csodát:1350. Jééééééé. nem is bonyolult.Persze ilyenkor a következők játszanak le az ember fejébe:ez a hü.lye ge.ci nem tud semmit. egyértelmü nem? bas.sza meg a hülye.miért mit gondol 1350-850=500 ft ért adunk majd 2 szendvicset meg egy burgonyát és egy közepes üditőt amikor 2 sajtburger 500ft. röhej hogy ilyen hül.yék az emberek.
Basszus... mégis honnan kéne tudnom? Először kaptam ilyet, azt se tudtam, hogy hogyan használjam el, te meg idejössz és leoltasz, mikor ez az oldal tudtommal a KÉRDÉSEKKEL foglalkozik... Ha nem tetszik ne válaszolj!
Hülye ember meg te vagy, ha nem tudsz értelmesen beszélni
@10:17
Szintén röhej, hogy ilyen emberek eladóként dolgoznak. :)
Lehet lepontozni, de igaza van a mekisnek.
Ne legyünk máár ostobák..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!