Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A McDonalds éttermekhez...

A McDonalds éttermekhez kaptunk kedvezményes kuponokat. Azt írja, hogy ha veszünk egy BigMac-et meg egy McChickent ahhoz innivalót meg krumplit 1350 ft. Alatta van a 850 ft megtakarítás. Ez lejön az 1350-ből, vagy ez már maga a kedvezményes ár?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
1350ft a kedvezményes ára.
2009. szept. 6. 11:02
 2/8 Atika válasza:
60%

De hüly..e vagy. Na AZ ILYEN EMBEREKTÖL ÁLL FEL A SZÖR A HÁTAMON.

Jön a vendég és adja a cso.ró kuponját meg a 830ft-ját.

Erre én :

-nem 830 hanem 1350 az csak a megtakarítás.

-de miért? ide van írva 830!én 830 ott akarok fizetni. Így a vendég.

Erre szoktam elmagyarázni a következő képpen:

big mac:740

mc chicken:740

krumpli:340

üditő:380(ezek most kb árak, pár forint eltérés lehet,nem tudom fejből az árlistát, mivel havonta változik mert mindig emelünk)

Szóval összeadod és kijön:2200ft minusz:850 ez a megtakarítás és láss csodát:1350. Jééééééé. nem is bonyolult.Persze ilyenkor a következők játszanak le az ember fejébe:ez a hü.lye ge.ci nem tud semmit. egyértelmü nem? bas.sza meg a hülye.miért mit gondol 1350-850=500 ft ért adunk majd 2 szendvicset meg egy burgonyát és egy közepes üditőt amikor 2 sajtburger 500ft. röhej hogy ilyen hül.yék az emberek.

2009. nov. 11. 10:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Basszus... mégis honnan kéne tudnom? Először kaptam ilyet, azt se tudtam, hogy hogyan használjam el, te meg idejössz és leoltasz, mikor ez az oldal tudtommal a KÉRDÉSEKKEL foglalkozik... Ha nem tetszik ne válaszolj!

Hülye ember meg te vagy, ha nem tudsz értelmesen beszélni

2009. nov. 11. 15:37
 4/8 anonim válasza:
rávan minden írva...
2010. jan. 11. 18:29
 5/8 anonim válasza:
40%

@10:17

Szintén röhej, hogy ilyen emberek eladóként dolgoznak. :)

2010. máj. 3. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lepontozni, de igaza van a mekisnek.

Ne legyünk máár ostobák..:)

2010. máj. 11. 14:14
 7/8 anonim válasza:
100%
igaza van de ekkora bunkó parasztot. mindegy, ott van a helyén az a neki való állás
2010. nov. 14. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
respect mekis csávó!! bár én idegesség helyett röhögőgörcsöt kapnék egy olyantól, aki azt hiszi, hogy 500 Ft-ot kéne fizetnie ennyiért....:D bár ki tudja, válaszodból azt veszem ki, hogy már jó párszor eljátszották ezt veled..... na, de hogy a kérdésre is válaszoljak: szerinted bármelyik üzlet is adna egy olyan kupont, amire nem a kedvezményes árat írják rá, hanem azt az árat először el kell osztani 2-vel, hozzáadni 40-et, majd köbgyökkel elosztani, hogy megkapd a fizetendő árat? még olyan eladókkal is szoktam találkozni, akiknél előbb kiszámolom a számlát, minthogy begépelné a műkörmeivel a kasszába.... nem kell matekzseninek lenni egy SZIMPLA mekis kuponhoz
2011. okt. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!