Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek miről indítsak...

Szerintetek miről indítsak blogot? Mit olvasnának szívesen az emberek?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék egy blogot indítani, amit olvasnak az emberek, de sose tudtam miről. Tudtok valami tippet adni?

(14/L)

2013. febr. 11. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármiről. Ez majdnem ugyan olyan mint a könyvírás....ez kicsit könnyebb. Nos ami téged érdekel. Persze csinálhatod azt, hogy minden nap(vagy minden héten)mást. Amikor más sokan olvassák. Csinálhatsz pl. olyat, hogy az olvasók közül valaki választhat, hogy miről írj...:) Nos ennyit tudok. Még azt tudom ajánlani, hogy magadról írj 1 rövid kis bemutatkozást. És egy bejegyzést arról, hogy miért akarsz blogot indítani. Nos most már tényleg csak ennyit tudtam :) Remélem tudtam segíteni.
2013. febr. 11. 09:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 11. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívesen. Amúgy milyen blogkészítőt akarsz majd használni?? (blogger, blogspot...)
2013. febr. 11. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Blogger
2013. febr. 11. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Aha. Azt ismerem. Könnyen kezelhető
2013. febr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!