Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Én mért nem tudok táncolni?...

Én mért nem tudok táncolni? :S (lent)

Figyelt kérdés

diszkóba nem járok mert egyszerűen nem tudok mozogni, a kezemmel és a lábammal nem tudok mit kezdeni xD szóval tánc közbe egy helyen állsz vagy pedig lábbal is csinálni kell vmit?

segítsetek h mit kezdjek a lábammal meg a kezemmel :D

kicsit furi kérdés de fontos lenne :)

17/L

2009. szept. 4. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ezen ne parázz, JCM sem tud, mégis Ő a legjobb!
2009. szept. 5. 00:11
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Na végre vki rajtam kívül :D Bár én közel 24 évesen asszem már így maradtam :/
2009. szept. 5. 01:36
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

A diszkóban a legtöbben csak mozgást imitálnak, akik nem azok vannak kevesebben. Igaz már kinőttem ebből, de én sem tudtam, most sem tudok még párszor voltam diszkóba. Nem kell aggódnod, nem fogsz kilógni.

Amúgy ha nagyon nem megy, youtubon biztos találhatsz valamit.

2009. szept. 5. 06:56
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

jó tudni h vannak sorstársaim :D am youtubeon nézttem de nem taláéltam semmi ilyesmit:S

igahábol a kezem útba van nemtom mit kedzjek vele :D

2009. szept. 5. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 13 éves vagyok, hip-hop-ozok 2 éve, de ilyen Farsangi sulidiszkón (ami olyan mint az igazi :D) meg hasonlókon,é n sem tudok táncolni.

A hip-hop nem illik oda. Oda speciál semmilyen tánc nem illik. Szerintem.

A Discoba lötyögj, lépegess egyik lábadról a másikra, ha lassú rész jön, akkog riszáld magad, és húzd végig magadon a kezed, túrj bele hajadba.

De a legfőbb, a riszálás :D

2009. szept. 12. 19:05
 6/8 A kérdező kommentje:
:) köszii a választ majd először tükőr előtt megpróbálom de végre mondott valaki olyat h mit kezdjek a kezemmel:D köszzii mégegyszer:)
2009. szept. 12. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
én is hiphopot táncolok 2 éve:D innen merítek néha egy két lépést, de diszkóba pont nem a hiphop való... én riszálok általában, amikor hosszú hajam volt, akkor mindig azzal szórakoztam a kezeimmel, de mivel most rövid van, énse tok a kezeimmel mit kezdenixD bye: egy sorstárs
2009. szept. 19. 11:23
 8/8 A kérdező kommentje:
ez tetszett :D:D hát nekem félhosszú de így se tudoik mit csinálni vele :D akkor maradok annál h kitalálok h mért nem tudok elmenni discoba...:D nemtudom már h mit gondolnak a barátim h soha nem megyek...:D:S:S
2009. szept. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!