Elfelejtettem a CitroMail-omhoz a jelszavamat. Nem adtam meg alternatív e-mailt se jelszó emlékeztető kérdést. A Citromail-t nem tudom valahol elérni? E-mail cím?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm.2013. febr. 2. 16:40
1/5 anonim válasza:
Ha eléred, mi alapján azonosítanád magad? Bemondásra nem enged be senki profiljába, akkor sem ha a sajátod. Ezért kel minden lehetséges biztonsági funkciót kihasználni, vagy legalább felírni a jelszót.
Ha a belépés óta 3 hónap eltelt, akkor pedig a fiók törlődött. Szintén nem állítják vissza.
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha letelik a 3 hónap akkor újraregisztrálni aval a névvel?És nem tudom mivel azonosítanám magam :( de jó lenne.
2013. febr. 2. 18:43
3/5 anonim válasza:
Citromailnél van egy kb. két éves várakozási időszak, ennyi idő után lehet ugyanazt a profilt létrehozni. Addig kiírja hogy még xxx nap van hátra. Valaki írta hogy nála 500-nál is többnél járt a számláló amikor próbálta.
4/5 A kérdező kommentje:
Istenem nem tudom mit tegyek.De majd írok a citromailosoknak más-e mailen nem tudnád megadni?
2013. febr. 3. 14:14
5/5 anonim válasza:
Ezen a linken tudsz újra regisztrálni: [link]
a régi felhasználónévvel, de ilyenkor egy új üres fióktot hoz létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!