Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok ilyesmi vicceket?

Tudtok ilyesmi vicceket?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok mint például hogy:

-Te bal vagy jobb kézzel törlöd ki a s*gged?

-Jobb (pl)

-Én vécépapírral

Valaki?

2013. febr. 2. 16:37
 1/2 Dorina90 ***** válasza:

- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik:

- Amikor nincs otthon a szomszéd!

Móricka sír

- Miért sírsz, kisfiam? - kérdi a szomszéd néni Mórickát.

- Mert apa verést ígért az ikertetvéremnek!

- Ilyen jószívű testvér vagy? Ennyire sajnálod?

- Dehogy! Csak apa sosem tud minket megkülönböztetni.

Kémiaórán

Kémiaórán a tanár ezt kérdezi:

- Na gyerekek, ha beledobom az aranygyűrűmet a savba, szerintetek feloldódik?

- Nem, tanár úr.

- Nagyon jó! És miért nem?

- Mert akkor nem tetszene beledobni...

Egy fickó sétál a sínek mentén, és egyszercsak beszorul a lába a sínek közé. Jön a vonat, fohászkodik a fickó:

- Istenem, abbahagyom az ivást, ha kiszabadítod a lábam!

Semmi nem történik.

- Istenem, abbhagyom az ivást és a dohányzást is, ha segítesz!

Semmi.

- Istenem, abbahagyom az ivást, a dohányzást és a káromkodást is!

Hopp, a fickó lába szabaddá válik, és épp csak el tud ugrani az elsuhanó vonat elől.

- Istenem, már nem kell a segítséged, megoldottam egyedül!

A gazda a vasárnapi ebéd után leheveredik aludni. A legjobb álmából rázza fel a komája:

- Ébredjen kend! Az anyósa beleesett a kútba és megfulladt! Hallja? Holtan fekszik a kút fenekén!

A gazda álmosan megrántja a vállát:

- Na és, én úgyis csak csapvizet iszom!

Hatalmas ládát cipel verejtékezve négy katona. Arra megy egy üregúr, és megkérdi tőlük:

- Mit cipeltek, fiúk?

- Az hadititok!

- És ennyire nehéz a láda?

- Hát hogy a fenébe ne lenne az, amikor tele van rakétával!

-Mit kell adni a hasmenéses orrszarvúnak?

- ???

- Utat.

- Milyen ásványtani kérdést tett fel Petőfi a baromfiudvarban?

- ???

- Ej, mi a kő tyúkanyó?

- Mi a hasonlóság a nőgyógyász és a filmkritikus között?

- ???

- Mindketten ott keresik a hibát, ahol mások az örömöt...

- Mikor van a román család asztalán két kiló hús?

- Ha felugrik rá a kutyájuk!

Ennyi elég?

Ha akarod írok még.

2013. febr. 28. 20:35
 2/2 anonim válasza:
A cigányasszony levelet ír a börtönbe a férjének.Kedves Gazsi!A család jól van,különös újság nincs.Apádat tegnap felakasztották,az öcsédet majd holnap fogják.Azt a levelet amiben pénzt és csomagot kértél,sajnos nem kaptam meg.A gyerekeid büszkék rád továbbra is,hiszen tudják nem te vagy bezárva,hanem at ajtó.A kisfiad végre folyékonyan mondja,hogy b... meg az anyád,a nagyobbik már meg is teszi.Egyébként a falu polgármestere újabb pert akasztott a nyakadba.Pontosan azért, mert te az ő kerti wc-jét olyan kontár módon épitetted fel,hogy beszakadt a 150 kilós anyósa alatt,pedig még csak egyet fingott.Akkora fülsiketítő robajjal zuhant bele a három méter mély budiba,hogy az arra sétáló szomszéd Annus néninek beszakadt a dobhártyája,ezen kívül súlyos combnyaktöréssel szállították kórházba.Kérte ugyan a polgármester,hogy értesítsék ha jobban van,de ő már a mentőben megkapta a beutalót Szent Péterhez.A patológián meg a teste árasztotta a sajtszagot,mert kiderült akkor volt tiszta mikor a bába fürösztötte.Az arra járó holland túristák érdeklődtek a márka után.Na de viszont az anyóst a 12.tonnás darúval kellett kihúzni,mivel a tűzoltók nem voltak segítőkészek,mert megtudták kiről van szó.Mire kiemelték,elpatkolt ezért a vád ellened:Gondatlanságból elkövetett emberölés.Tudom,hogy 5 hónap múlva helyeznének ideiglenesen szabadlábra,de ezzel a kis baklövéssel még így is ki néz neked 4-5 év ráadás.De vígasztaljon egy jó hír is.Képzeld szaporodik a család.Örökbe fogadtam az unokabátyád gyerekét.Most fogom megszülni a jövő hónapban.Csókol az összes családtagod,MARADJ NYUGODTAN!
2013. márc. 10. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!