Nem mondanátok cikis sztorikat?
Egy barátnőmmel történt:
Küldtem neki egy vicces videót estefele, ő meg megnyitotta, de a hangfala hangos volt, és csak nagy ordibálást lehetett hallani a másik szobában. Mire benyit az anyukája, hogy jól van e, mert olya furcsa hangokat hallott... XDXDXD
Annyira kellett a csajnak meg nem is röhögni xDxD
(Videó:
13/L vagyok
a 2010-es év elején nem akartunk lemenni szünetre de mivel a tanárok álandóan mászkálnak a folyosókon és nem maradhatunk a terembe fogtuk magunkat bementünk a wc-be ahol rajtunk kívül (7.esek vagyunk) 8.adikosok is bentvoltak.kijött egyik tanárnő (mi ugy nevezzük hogy kecske) a tanáriból egyik 8.as lány elkiáltotta magát hogy:
-Kecskeeeeeeeeeeeeee!!
mindenki bemenekült a wcbe (mi 3-an voltunk 1be xD).erre bejön a kecske és azt mondja:
-8.b menjenek le azonnal az udvarra tudom hogy itt vagytok!
előjöttek.nem árultak be minket de eddig még baj nem volt.szünet előtt 5 percel bejött egy tanár de pont a wcbe a kilincsen akaszkodtam mert beszélgetni akartam a szomszédaimmal akik a klotyóba voltak mellettünk (ott is 3-an voltakxD)fent ültünk a wcfalon vagy min erre bejön egy tanár mert foglalt volt a tanáriwc.mi beköszönünk neki:
-csókolom!
-sziasztok!-monta
gyorsan ugrottunk le a wc falról megvártuk amig bemegy wcre.halottuk amikor csukódott be az ajtó erre mind a két budiból kirohantunk és futás a terembe.ami szerencsés volt mert a wc-től pár méterre volt az osztály.
00:56 vagyok
kibékültünk :) de többet nem engedett egyedül az utcára :S XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!