Hogy jelölhet valaki ismerősnek a Twoo-n, ha fent se vagyok?!
Ez a Badoo-Twoo egy kaptafa,nem nagyon tudod törölni magad,én annak idején beregisztráltam,mert nem tudtam,hogy társkereső oldal,inkább csak barátkozni szerettem volna (közös hobbi stb.). A lényeg,hogy vagy 3x akartam törölni a profilom,mindig kiírta,hogy 1 hónap után törlődik,de soha nem törölték! Jöttek a hülye üzenetek,hogy ennyien kíváncsiak rám stb.,majd írtam nekik egy fenyegető emailt,hogy ha nem törlik a profilomat,akkor jogi útra fogom terelni a dolgot,így másnap rögtön töröltek!
Nem értem,hogy miért nem lehet ezt normális,egyszerűen megoldani,miért kell ehhez folyamodni!?
Üdv!
Köszi a választ!
Ismerem a Badoo-t is, de én oda se regisztráltam, szóval nem értem! Ezeket a felkéréseket is e-mailen kapom! Pedig az e-mailről nem regisztráltam sehova, eléggé csak személyes célra használom ezt a mail címet. Na mindegy, nem tudom, miért lehet! :S
Első vagyok
Én úgy tudom,hogy ha valamelyik ismerősöd be regisztrál ezekre,akkor amit megad email címet, automatikusan elküldenek a nevében ilyen felkéréseket,hogy csatlakozz, várnak rád stb....
Egyszer jött egy ismerősöm nevében egy Badoo felkérés,mikor rákérdeztünk,azt sem tudta,hogy mi az!? Ez is olyan mint a spam-ek,kéretlenül jönnek és "nehéz kiirtani" csak fenyegetéssel sikerült más ismerősömnek is! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!