Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy jó blog?

Sophiea kérdése:

Szerintetek ez egy jó blog?

Figyelt kérdés
[link] Itt a címe. Kérlek mondd el róla a véleményedet.

2013. jan. 18. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

A kinézete nem tetszik (pixeles kép, a háttér nem passzol a fejléchez és borzasztó ez az ismétlődés, inkább tegyél be egy egyszínű hátteret, mint egy ilyen kicsi képet), a gondolatai, egy tini lány gondolatai, ami teljesen átlagos, rendben van. Kicsit rebellis, kicsit kitűnni vágyó és kicsit felnőttesen hangzó szöveg, ami bennem olyan érzést kelt, hogy nagyon igyekeztél szépen fogalmazni.

Összességében olyan, mint amilyen (feltételezem) te vagy. Nem rossz, de nem olvasnám magamtól, mert nem nyújtana (nekem) semmi különöset.

2013. jan. 18. 22:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. jan. 19. 21:22
 3/6 anonim válasza:
Ne4m az én stílusom...
2013. márc. 16. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Visszanéztem a blogodra (én vagyok az első hozzászóló) és:

1, sooooookkal jobb így a háttér, jó ránézni a blog felületére, szebb és átláthatóbb az összkép :)

2. Supernatural *.* én is imádom, nagyon :) (és Jensent is :D)

csak így tovább, ha mindig ő fogadna a főoldalon, lehet, hogy gyakran benéznék :D

2013. márc. 16. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Örülök, hogy jobban tetszik! Egyik kedvencem, és fanfictionöket is tervezgetek írni, úgyhogy nem lesz hiány a Supernaturalból. :DD Örülnék, ha benéznél.
2013. márc. 16. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
57%

Elolvastam a két Sherlock fanficedet. Lássuk:

-valószínűleg nagy tumblihuszár vagy.

-úgy 14 éves (mivel az alapvető emberi érzelmeket nagyon lesarkítva ábrázolod, ennél sokkal több nem lehetsz.)

-meggyőződésed, hogy más vagy, mint a többi kortársad, ezért igyekszel nagyon pengén fogalmazni (több kevesebb sikerrel)

nem vagyok hódolója a fanfiction műfajnak, de azon belül is lehet igényesen írni. ehhez az kell, hogy a sztorik hosszabbak legyenek, a karakterek megtartsák a megismert személyiségüket (Sherlockot és Watsont is tündibündi személyiséggel ruháztad fel. lehetnek melegek, ha ragaszkodsz hozzá, végül is ez egy johnlock fic, de attól még ne sarkítsd a karaktereket.) ne erőlködj, gondolj bele te mit olvasol szívesebben, az agyoncsicsázott vagy a keresetlen írásokat? ez nem azt jelenti, hogy igénytelennek kell lenned, csak ne görcsölj rá a szóhasználatra.

2013. márc. 29. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!