Melyek a legjobb győri szórakozóhelyek?
A Rómer bezárása óta nem nagyon találom a helyem. Gondoltam elnézek egy-két ismertebb és megszokott szórakozóhelyre, mint a Bridge-be, de nagyon kevesen vannak és a hangulat is már-már borzasztónak mondható.
Ahogy látom, mostanában a Mamma Mia, a Club Neo és a Vertigo a legnépszerűbbek, bár például a Vertigóról csak rosszat hallottam eddig, a Neo pedig mintha túl nagy lenne.
Annyira nem járok bulizni, de egyszer-egyszer kiereszteném a gőzt valami normális helyen. Melyek a legjobbak?
Laposra szoktam menni, de egyre kevesebb a lány, tele van hapsival az egész, ráadásul minimum négyen rámásznak egyre.
Nem pont a csajozás miatt kellene "új" hely, de már kicsit elegem van a farokpartikból.
Tegnap voltunk a Club Neoban.
A tapasztalataim a következők:
az átlagéletkor az 20 év körül van, idősebbek főleg csak pasik között vannak, 2-3 csaj volt aki már erősen közelített a 30-hoz.
Az arány annyira nem rossz, de kb 65-35 % pasi-csaj arány.
A zene pedig House, nekem ez annyira nem jön be, így ide többet nem megyek, a következő tapasztalatokat is le fogom írni.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!