KI nyerné meg a következő csatákat? (naruto! ) Többi lent!
Figyelt kérdés
Itachi vs. naruto Itachi vs.orochimaru Itachi vs.deidara!köszi ^^2013. jan. 15. 22:23
22/27 anonim válasza:
az tény hogy naruto valami iszonyat erős lesz de Itachi ellen azért nem érne sokat mert Itachi a sharinganjával képes irányítani a róka démont! (de naruto mindenkinél erősebb lesz csak Itachinál nem)
23/27 anonim válasza:
A nagy francokat!
Popeye a kemény! Csicska Itachi bekapna egy ilyet -
- kipotyognának a Sharinganjai is.
24/27 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ennyire ne tartsd nagyra Itachit. Sztem is benne van a top10-ben és tényleg sokat tudott, de vannak tőle erősebbek.
25/27 anonim válasza:
Itachi 1% erősebb Narutonál, a többinél meg sokkal erősebb! tehát Itachi mindenhol (nem vagyok nagy Itachi fan inkább Dei' fan vagyok de ez tény)
26/27 anonim válasza:
Tom és Jerry a kemény, nem a balf.asz Itachi. Itachi már halott. Tom és Jerry az kinyírhatatlan, átment rajtuk az úthenger, fejükre esett a vasaló, lenyelték a dinamitot ...stb. mégis élnek. :)
Pedig csak egy béna macskáról és egy gyökér egérről van szó.
A Madagaszkár pingvinjei pedig Uchiha Madarát is megfingatják, leverik, mint vak a poharat.
27/27 Anikacska válasza:
Alábecsülitek Deidarat (és Sasorit is), de ettől függetlenül Itachi nyerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!