Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a barátaim...

Mit csináljak, ha a barátaim nem érnek rá eljönni a szülinapi bulimra?

Figyelt kérdés
Próbálok megszervezni q szülinapi bulimat. Arra gondoltam csak szimplán, hogy elmegyünk valahova bulizni néhányan, de persze a szokásos "más dolgom van" "fáradt vagyok" "korán kell kelnem" "nem leszek itthon" válaszok jönnek.Ezt egy normális buli alkalmával megértem (bár mindig ez van), de annyira rossz érzés, hogy a szülinapomat sem tudom megünnepelni, mert soha senki nem ér rá. (Az egyetlen, aki tényleg úgy érzem foglalkozik ezzel, a párom, pedig csak rövid ideje vagyunk együtt.) Mit kéne csinálnom? Tudom, ünnepelhetünk kettesben (valószínűleg aznap, ami szerdára esik ez lesz, de hétvégén szerettem volna egy kisebb bulit is, mert eddig egyik szülinapom sem volt valami nagy szám, reméltem, hátha most, hogy már nem kell tanulnom sem jobb lesz, de sajnos nem így tűnik :( 24/L
2013. jan. 15. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek csak kifogások, ha mindig ez van. Titeket, téged szoktak hívni bulikba?

Lehet ezek a barátok nem is olyan jó barátok, ha mindig leráznak. Vagy lehet azért nem akarnak menni, mert mint ahogy írtad, eddig se volt nagy szám, azért nincs kedvük.

Ha mindig ez van, csak jönnek a kifogások és leráznak, szerintem a barátsággal van a baj.

2013. jan. 15. 15:39
 2/3 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval, én is jártam hasonló cipőben, elköltöztem vidékre, de nem túl messze, bulit akartam szervezni én is, de fél óra + út egyeseknek messze volt, de akadtak kik eljöttek, nem a barátok száma a fontos, ha találsz egyet aki tényleg őszinte barát már nyertél, és szép lesz a szülinapod!Boldog születésnapot!
2013. jan. 16. 13:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jan. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!