Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gundel étterem?

Gundel étterem?

Figyelt kérdés
Miért tarják luxusnak azt, hogy valaki elmegy a Gundelbe? Értem, hogy nem olcso de azért azért a pénzért amit ott fizettnek nagyon jó minőségű ételt szolgálnak fel? Csak szerintem van az, hogy minőségen nem szabad sporólni csak a legvégső esetben?

2013. jan. 13. 21:10
 1/1 anonim válasza:

"Miért tarják luxusnak azt, hogy valaki elmegy a Gundelbe?"

Talán azért mert egy gulyás leves majdnem 4 ezer forintba kerül? :)

Egy átlagos ebédnél szerintem egy 10-es ott hagy az ember. Sőt ha borozik vagy iszik rendesen akkor még többet.

A minőség tényleg nem rossz bár nem sokat kóstoltam tőlük.

De a Gundelben nem annyira a kaja inkább azta a "királyi" fillinget fizeted meg és a kiszolgálás színvonalas még. Tehát a hangulata elég jó.

Most van nekik vasárnapoként svédasztalt ami nem olyan drága és annyit kajálsz amennyit akarsz. Igaz persze nem az étlapról vannak a kaják de szerintem nem rosszak a svédasztalosak sem, de a lényeg az ember olcsóbban megtapasztalhatja a Gundel élményt.

2013. márc. 5. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!