Mivel lehet nagyon jó hatást elérni a csiklandozásban?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mivel csikizzek és azzal az adott dologgal, hogy lehet elérni azt, hogy nagyon nevessen az illető?
Pl.:fogkefével? azzal hol a legjobb csikizni ,hogy nagyon nevessen az áldozat?
És a babaolajat hogy hatékonyabb?
Kenjük a kezünkre és úgy csikizzünk.
Kenjük az áldozatra (de hova?mindenhova vagy csak adott helyekre,hova a legcélszerübb) és úgy csikizzük
Kenjük a fogkefére és úgy?
Lehet ez fura kérdése de ez nagyon érdekel.
2013. jan. 13. 10:24
11/20 anonim válasza:
#10 remek leírás, de ugye te lány vagy? Ezek mind saját "áldozati" élményeid? Engem már a nevetés is ráhangol.
12/20 anonim válasza:
#11 igen saját áldozati élmények! Lány vagyok!
13/20 anonim válasza:
Babolajat bárhová ha kensz, sokkal csikisebb lesz. Talpon és hason meg a bordákon és az oldalakon főleg, lányoknál pedig a cicik is sokkal érzékenyebbek lesznek ha babaolajjal bekened őket, vagy bármilyen testápoló krémmel.
14/20 anonim válasza:
Köszi, de eddig ezt nem használtam, viszont azt tudom, hogy ha nagyon csikis, a fürdőkád (vagy uszoda) meleg vize és hatása sokkal elviselhetőbbé teszi, azt is, aki nagyon csikis!
15/20 anonim válasza:
Köszönöm #10! Sokat segítettél, mert itt megtaláltam a hasonszőrű partneremet!
17/20 anonim válasza:
Ha egymásra találunk, kialakulhat egy függőség egymás szenvedélyével? Alig várjuk este, hogy egymáshoz érjünk, játsszunk!
19/20 anonim válasza:
Mit tanácsolsz #10 ! Férjem még nem csikizett meg, pedig 3. éve vagyunk házasok. Ezt a kérdést mindig kerüli. Én azt hiszem jól esne tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!