Van Magyarországon jó vidámpark?
Figyelt kérdés
Vagy magyarország környékén??2013. jan. 10. 16:48
1/9 anonim válasza:
A budapesti vidámpark szerintem kifejezetten jó vidámpark, pláne amióta bevezették a karszalagos rendszert (tehát megveszed kb 3000 Ft-ért, és bármire bármennyiszer felülhetsz vele - kivétel a dodgem).
3/9 anonim válasza:
Rosszul tudod.
Voltak ilyen tervek, de soha nem zárták be.
5/9 anonim válasza:
Bécsben a Práter állítólag nagyon jó. A fővárosit be fogják zárni szeptember környékén.
6/9 anonim válasza:
És egy újabb bezárós híresztelés. Mondták már ezt 2 éve, 1 éve, és most azt mondod, 6 hónap múlva fogják? .. Nem hiszem.
A práter jó, de az nem 3000 Ft-ba fog kerülni, hanem 10-20-ba + az odaútra még ugyanennyi.
7/9 anonim válasza:
Nekem a Práter annyira nem tetszett, de nem volt amugy olyan drága szerintem, pl Amerikába a universal studios kb 40 ezer Ft volt egy főre, ahhoz képest pedig nem valami nagy szám...
8/9 anonim válasza:
Nem szeretem a budapesti vidámparkot alig van benne játék nagy kicsi a hely drága. Nincs egy normális hullámvasut. Europa park erre keresetek rá a legjobb.
9/9 anonim válasza:
Mostmár tényleg be fogják zárni, a weblapjukon is kiírták, hogy ez az utolsó évük. De amúgy Balatonlellén van egy nagyon jó park. Csak nem tudom árilag mennyire elfogadható.. www.dohanyvidampark.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!