Augusztus 20-án voltatok Crystal Koncerten?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:31
1/5 anonim válasza:
Azt sem tudom, hol volt :D szóval nem voltam, de elmennék szívesen, de csak Kasza Tibi miatt.. hhhhhmmmmm
3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj azt elfelejtettem ,Cegléden.Én voltam,beszéltem is velük,a Gáborral többet beszéltem,elég közvetlenek,aranyosak,gondolom ezért is van ennyi rajongó.
2009. aug. 27. 02:16
4/5 anonim válasza:
én ugyan nem 20án voltam 20án Groovehouse-n:D de tegnap voltam Crystalon:D őrült jóvolt:D aztán a végén Tibivel meg Katával közös fotó:D Gábor az kicsit be volt lőve, el is tűnt:S úgyhogy őt nem csíptem el:D "Te vagy a Jel":)
5/5 A kérdező kommentje:
Hüha akkor jó buli lehetett,de kiváncsi vagyok a közös fotóra,sajna nekem nekem nem sikerült.
2010. aug. 30. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!