Felnőttel bemehetek egy korhatáros buliba?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy 16 vagy 18 lesz-e az alsó korhatár, de igazából nagyon egyik sem lenne jó, mert 15 éves vagyok. Ezért arra gondoltam, hogy unokabátyámmal mennék, aki 19 éves. Szerintetek, vele be fognak engedni, vagy kötelező legalább egy szülővel menni?
Köszönöm, a válaszokat!
15/L
2013. jan. 2. 10:20
1/5 anonim válasza:
NEM. Ami korhatáros, az azt jelenti (látom nehézséget okoz a szó), hogy az adott kor alatt _NEM_ mehetsz be.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de azt írták, hogy felnőttel + szülői írásos hozzájárulással beengednek.
2013. jan. 5. 11:18
3/5 anonim válasza:
Há akko meg mit nem étesz ezen? Hiába vagy 15, az agyad 2 évesének felel meg kisgyerek!
Ba.ker
4/5 A kérdező kommentje:
miután válaszolt az első, utána írtak vissza ők is, és úgy tudtam meg, 'bakker'..
2013. jan. 27. 19:01
5/5 anonim válasza:
Milyen buli az ahol aláírt szülői belegyezéssel be lehet menni? Nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!