LEON S KENNEDY kérdése:
Assassin's Creed-ből, , Hogyan tudom megcsinálni egyszerűen a, , REJTETT PENGÉt?
Figyelt kérdés
hogy tudom megcsinálni,, vagy hol tudok csináltatni és ha tudtok vagy van nektek ,,adjatok már 1 részletes leírást lécci v,agy egy videót.2012. dec. 29. 14:24
1/1 anonim válasza:
Találékonyság,kutakodás,kitartás...ezek a kulcsszavak.képeket,videókat rengeteget találhatsz a neten is,de magad is kitalálhatod,hogy-hogy fogod legyártani az alkatrészeket,mert nem egy hétköznaki barkácsfészer kell hozzá(legalább is az eredeti működési elvéhez)de én is úgy álltam neki először,hogy nem tudom ezt,vagy azt az alkatrész megcsinálni,ezért egy más működési elvvel indultam neki...indulj ki pl. egy fióksínből..a pengét a legkevesebb ráhegeszteni.hogy oldod meg,hogy egy pöcök bent tartsa a sínt,vagy épp kiengedje...tervezd meg rajzlapon...
írj,ha még kérdésed lenne..kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!