Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy belépő az...

Mennyibe kerül egy belépő az ELMŰ Sporttelepre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:14
 1/7 anonim válasza:
Ha nincs ELMÜ (vagy ÉMÁSZ) belépő kártyával rendelkező ismerősöd( aki persze menne is Veled amikor belépsz) akkor nem tudsz bemenni.Ha betudsz akkor 600FT.( persze attól függ mire veszed a belépőt-ez a "strand" belépő külsősnek).
2009. aug. 26. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát én egy ott megtartott koncert miatt mennék be
2009. aug. 26. 11:35
 3/7 anonim válasza:
Ha augusztus 29-én szombaton lesz a koncert akkor az nem nyílvános.ELMÜ-ÉMÁSZ nap lesz és csak a belépőkártyáddal tudsz bemenni.céges belépő kártyáddal,vagy családtag vagy ( de ebben az esetben minden program ingyenes).
2009. aug. 26. 15:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem az ELMÜ-ÉMÁSZ nap-ra mennék, hanem a Barbee koncertre, s akkkor arra is kell kártya?
2009. aug. 26. 15:24
 5/7 anonim válasza:
A Barbee koncert az szombaton at ELMÜ napon lesz....-tehát ha nincs ELMÜ belépő kártyád akkor erről a koncertről lemaradsz sajna!
2009. aug. 26. 16:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, s mennyiért lehet csináltatni egy ilyen belépő kártyát, s mennyi idő alatt csinálják meg?
2009. aug. 26. 19:03
 7/7 anonim válasza:
Nem lehet csináltatni,az ELMÜ-nél kell dolgoznod:-)
2009. aug. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!