Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel vége a Dragon Ball Gt...

Mivel vége a Dragon Ball Gt nek az animaxon feltennék pár kérdést. (? )

Figyelt kérdés

Na akkor az

1:Ti szeretnétek hogy legyen még több DragonBall film vagy sorozat? (tudom hogy nemlesz mielőtt irjátok)

2:ki volt akedvenc szereplőtök?

3:És miért (2)

4:Milyen tanulságot vontatok le a sorozatbol?

5:Songoku vagy Vegita

6: szerintetek a 64. részben vagyis az uccsó részben amikor goku a sárkány fején ült és Vegita furán nézett,és goku lepisszegte és azt monmdta hogy még visszatérek vegita.....na ezt miért mondta? mikor vegita tudta hogy Goku sohatöbbet nemjön haza.

7: vegita az utolsó pillanatban miért mondta Pannak hogy őrizze nagy becsben azt a ruhát ami gokun volt?

ja és az uccsó kérdés ami minden db fant foglalkoztat: lesz fojtatás a gt után? valami bd af vagy iylesmi?

2012. dec. 28. 21:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
:8 nés csi-csi-nek mondta goten hogy neaggodj goku még visszajön vacsira :( na itt elkezdtem sirni :( ja és mégegy kérdés....ki sirt az uccsó rész végén?
2012. dec. 28. 21:35
 2/11 anonim ***** válasza:

1: Nem , volt Zed Remake , elégvolt , manga meg úgyse indul újra.

2: Goku

3: Mert az egyetlen shounen anime amibe csipázom az idióta főhős fejét :D

4: Nem szabad filler sorozatot nézni /itt a GT-re gondolok/ szörnyű volt .

5: Goku

6-7-8 : nem bírtam ki a GT-t végignézni a leg végéig , mint mondtam 1 szörnyű filler volt .

2012. dec. 28. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:

1. Ami különösebben érdekelt, már feldolgozták

2. A GT-ben Vegeta

3. Nem olyan egysíkú, mint a többiek.

4. A tanulságok szerintem elsikkadnak. Arra próbál megtanítani, hogy legyünk jóindulatúak és megbocsátók, de épp a GT-ben mindig, amikor könyörülni próbálnak valakin, az kegyetlenül megszívatja őket. A korábbiakban legalább ott volt Pl. Piccolo és Vegeta, Buu, akik gonoszok voltak, megkönyörültek rajtuk és átálltak.

5. Egyértelműen Vegeta. Goku nagyon irritál. Minden harcban az ő hülyeségei miatt pusztul el majdnem a Föld és/vagy a világ, mert amikor az ellenfele fölé kerekedik, elkezd baromkodni, aztán meg megy a sírás-rívás, amikor amaz összekapja magát.

6. Gondolom nem akarta, hogy mindenkit kiakasszon, hogy ezúttal végleg elmegy. Nyilván ezért mondta, hogy visszajön.

7. Valószínűleg mert csak annyi maradt Gokuból, aki a Dragon Ball univerzum legerősebb harcosa és legnagyobb hőse.

+1 Nem hiszem, hogy lenne, mert akkor az már leforgatták volna. A GT is még bőven a 90-es években készült.

+2 Én nem.

2012. dec. 28. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy épp most böngésztem a devit, és ezt találtam:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=d5M6eykCPfg&feature=related

[link]

Gondoltam érdekel.

2012. dec. 28. 23:44
 5/11 anonim ***** válasza:

1) Igen szeretném. De ez sajnos ne mrajtunk múlik.

2) Vegita

3) Stílusa, kinézete miatt.

4) Talán mindig lehet erősebbnek lenni és a jó mindig győz végül...

5) Vegita

6) Hát ki tudja lehet tényleg visszatér egyszer... Amúgyott a végén mutatták a Pan-os jelenetnél hogy megjelent... Tehát visszatért ha úgy vesszük. Meg ha más nem max a szívükben vagy az utódok révén...

7) Hát mert goku ruhája volt... Ereklye, emlék...

8) Erre a válasz az mint az elsőre.

Egyébként Viasat6-on megy a dragon ball Z minden nap 17 órakor.

2012. dec. 30. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:

1: Nem. Nagyon szeretem de elég volt. Már a GT is elég erőltetett volt

2: Vegeta

3: A legnagyobb arc a sorozatban. Nagyon jó beszólásai vannak, és az ő jelleme fejlődik akkorát hogy egészen meg tudja fogni az embert

4: A GT-ből? Semmit :D Max azt hogy Vegetának nem áll jól a bajusz :P

5: Vegeta

6: Azért hogy ne próbálják meg visszatartani

7: Azért mert tudta hogy Goku soha nem fog visszajönni és az a ruha az utolsó ami utána maradt

2013. jan. 6. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:

1: Nagyon szeretném!

2: Piccolo

3: Mert tetszik a magabiztos stílusa, kiváló a harcban és nagyon állat a megjelenése. :D

4: A tanulság az, hogy ennél jobb animét már nem tudnak alkotni.

5: Songoku.

6: Azért, hogy ezzel a nézőkben hagyon egy kis kételyt no meg reménysugarat, hogy talán lesz még folytatás.

7: Tiszteletből és hogy maradjon meg emléknek.

8: Engem is nagyon meghatott, de azért nem kezdtem el bőgni. Inkább az a szomorúbb, hogy már nem lesz folytatás :(

2013. jan. 12. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Goku a GT végén meghal? :S Kicsit sajnálom... nem értem a sárkányos rész végét... Remélem egyszer visszatér majd ! :)
2013. márc. 28. 11:26
 9/11 anonim ***** válasza:

1:persze, jó lenne

2:gohan

3:erős és önfeláldozó

4:sose szabad feladni

5:goku

6:na azt én se értettem :/

7:mert "lehet hogy az az utolsó emléke a nagyapjától"

8:nemhiszem..az egész db arról szól hogy goku baba korától hogy keresik a gömböket

2013. ápr. 6. 01:46
 10/11 anonim ***** válasza:
ja, 8# goku nem hal meg..csak shenlong hátán elrepül
2013. ápr. 6. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!