Mivel vége a Dragon Ball Gt nek az animaxon feltennék pár kérdést. (? )
Na akkor az
1:Ti szeretnétek hogy legyen még több DragonBall film vagy sorozat? (tudom hogy nemlesz mielőtt irjátok)
2:ki volt akedvenc szereplőtök?
3:És miért (2)
4:Milyen tanulságot vontatok le a sorozatbol?
5:Songoku vagy Vegita
6: szerintetek a 64. részben vagyis az uccsó részben amikor goku a sárkány fején ült és Vegita furán nézett,és goku lepisszegte és azt monmdta hogy még visszatérek vegita.....na ezt miért mondta? mikor vegita tudta hogy Goku sohatöbbet nemjön haza.
7: vegita az utolsó pillanatban miért mondta Pannak hogy őrizze nagy becsben azt a ruhát ami gokun volt?
ja és az uccsó kérdés ami minden db fant foglalkoztat: lesz fojtatás a gt után? valami bd af vagy iylesmi?
1: Nem , volt Zed Remake , elégvolt , manga meg úgyse indul újra.
2: Goku
3: Mert az egyetlen shounen anime amibe csipázom az idióta főhős fejét :D
4: Nem szabad filler sorozatot nézni /itt a GT-re gondolok/ szörnyű volt .
5: Goku
6-7-8 : nem bírtam ki a GT-t végignézni a leg végéig , mint mondtam 1 szörnyű filler volt .
1. Ami különösebben érdekelt, már feldolgozták
2. A GT-ben Vegeta
3. Nem olyan egysíkú, mint a többiek.
4. A tanulságok szerintem elsikkadnak. Arra próbál megtanítani, hogy legyünk jóindulatúak és megbocsátók, de épp a GT-ben mindig, amikor könyörülni próbálnak valakin, az kegyetlenül megszívatja őket. A korábbiakban legalább ott volt Pl. Piccolo és Vegeta, Buu, akik gonoszok voltak, megkönyörültek rajtuk és átálltak.
5. Egyértelműen Vegeta. Goku nagyon irritál. Minden harcban az ő hülyeségei miatt pusztul el majdnem a Föld és/vagy a világ, mert amikor az ellenfele fölé kerekedik, elkezd baromkodni, aztán meg megy a sírás-rívás, amikor amaz összekapja magát.
6. Gondolom nem akarta, hogy mindenkit kiakasszon, hogy ezúttal végleg elmegy. Nyilván ezért mondta, hogy visszajön.
7. Valószínűleg mert csak annyi maradt Gokuból, aki a Dragon Ball univerzum legerősebb harcosa és legnagyobb hőse.
+1 Nem hiszem, hogy lenne, mert akkor az már leforgatták volna. A GT is még bőven a 90-es években készült.
+2 Én nem.
Ja, amúgy épp most böngésztem a devit, és ezt találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=d5M6eykCPfg&feature=related
Gondoltam érdekel.
1) Igen szeretném. De ez sajnos ne mrajtunk múlik.
2) Vegita
3) Stílusa, kinézete miatt.
4) Talán mindig lehet erősebbnek lenni és a jó mindig győz végül...
5) Vegita
6) Hát ki tudja lehet tényleg visszatér egyszer... Amúgyott a végén mutatták a Pan-os jelenetnél hogy megjelent... Tehát visszatért ha úgy vesszük. Meg ha más nem max a szívükben vagy az utódok révén...
7) Hát mert goku ruhája volt... Ereklye, emlék...
8) Erre a válasz az mint az elsőre.
Egyébként Viasat6-on megy a dragon ball Z minden nap 17 órakor.
1: Nem. Nagyon szeretem de elég volt. Már a GT is elég erőltetett volt
2: Vegeta
3: A legnagyobb arc a sorozatban. Nagyon jó beszólásai vannak, és az ő jelleme fejlődik akkorát hogy egészen meg tudja fogni az embert
4: A GT-ből? Semmit :D Max azt hogy Vegetának nem áll jól a bajusz :P
5: Vegeta
6: Azért hogy ne próbálják meg visszatartani
7: Azért mert tudta hogy Goku soha nem fog visszajönni és az a ruha az utolsó ami utána maradt
1: Nagyon szeretném!
2: Piccolo
3: Mert tetszik a magabiztos stílusa, kiváló a harcban és nagyon állat a megjelenése. :D
4: A tanulság az, hogy ennél jobb animét már nem tudnak alkotni.
5: Songoku.
6: Azért, hogy ezzel a nézőkben hagyon egy kis kételyt no meg reménysugarat, hogy talán lesz még folytatás.
7: Tiszteletből és hogy maradjon meg emléknek.
8: Engem is nagyon meghatott, de azért nem kezdtem el bőgni. Inkább az a szomorúbb, hogy már nem lesz folytatás :(
1:persze, jó lenne
2:gohan
3:erős és önfeláldozó
4:sose szabad feladni
5:goku
6:na azt én se értettem :/
7:mert "lehet hogy az az utolsó emléke a nagyapjától"
8:nemhiszem..az egész db arról szól hogy goku baba korától hogy keresik a gömböket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!