Az van, hogy rendezni szeretnék egy "házibulit" a szüleim már beleegyeztek csak nem tudom, hogy mit csináljunk? Körülbelül 5-en lennénk fiúk. Ötletek?
Egyik barátomnál is lesz, bár mi azért valamivel idősebbek vagyunk :DD
Ott lesz pia, vízipipa, billiárd, pingpong, póker, majd éjfélkor koccintás, és moziest a továbbiakban.
Póker az jó dolog, ha van neked, vagy valamelyik haverodnak aki jön, kérd meg hogy hozza el, közbe nyomjatok be mellé valami jó zenét. Jól fog telni mellette az idő, esetleg egy jó társasjáték, az korosztálytól függetlenül nagyon lehet élvezni, egyáltalán nem gyerekes. Azt is hozhatna hozzátok valaki, ha neked nincs semmi jó. Éjfélkor főzhetnétek virslit, kicsit lemehettek sétálni, dumálni.
Ha már nem tudtok mit csinálni nyomjatok be egy-két jó filmet.
szerintem nézz utána a neten és is pont programokat keresek a bulimra a kor az egyezik és 1 csomó jó játék van ami mellesleg piás de meg lehet oldani ha kiveszitek a piálós részt(mi se akarunk 13 évesen részegen vagy épp másnaposan fogadni a szülőket elsején)remélem segítettem de azért itt van pár link:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!