Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek mennyi időbe telik...

Nektek mennyi időbe telik kifundálni a megoldást?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, nem olyan nehéz, mint első nekifutásra tűnhet, tőlem mégis követelt némi (finoman fogalmaztam) időt, hogy bevillanjon egy ötlet, ami aztán sikerre vezetett. Elhiszitek a históriát az átlag japánokról? Hogy ők tizenöt percet sem szánnak egy ilyenre? Mivel tornáztatják ezek az agyuk logikáért felelős szegletét?

(Mellesleg kellemes ünnepeket mindenkinek!:D)

2012. dec. 24. 15:45
 1/6 chinmoku ***** válasza:

körülbelül 5-6 perc volt elsőre. persze, teljesen hihető, hogy nem kell hozzá nekik - sem sok más nép egyes embereinek - a megoldásra. ettől független ott is élhet olyan, aki alig bírja 30-40 perc után is megoldani

(mellesleg neked is :D )

2012. dec. 25. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nos, köszönöm azt az 5-6 percet, amit a feladatra fecséreltél az életedből.:D Komolyan, hogy hozhattad össze ennyi idő alatt? Kettőnk közül vagy te lehetsz géniusz, vagy én a gyenge szellemi képességű. Az az érdekes, hogy a hagyományos(nak mondható) IQ-tesztek messze nem fognak ki rajtam ennyire, mi több, EGO-simogató számot dobnak ki eredményül, erre pont egy ilyen kis semmiség kényszerít rá, hogy félórákat görnyedjek felette. Na mindegy, legalább Ázsia hátba veregetheti magát.:D Kösz még egyszer!
2012. dec. 25. 16:44
 3/6 chinmoku ***** válasza:

ugyan, tetszett! :D utána az egész családon végigfutott a roham :D

egyébként én logikai és egyéb dolgokból sík buta vagyok az esetek 99%-ában xĐ ez most így jött ki :)

2012. dec. 25. 18:40
 4/6 anonim válasza:
sokat sudokuznak nagyon sokat számit.
2013. jan. 5. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
átvittem valakit a paron, erre nyomom a gombot, de nem hozza vissza a csónakot. akkor ez hogy is van?
2013. aug. 17. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:

áá, rájöttem :D

(utolsó voltam)

2013. aug. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!