Színházi színjátszókörök hol találok ilyet? (többi lent)
Sziasztok!
Nagyon szeretek színészkedni, más karaktereket megformálni.
Többször is játszottam már darabokban , színjátszókörökre is jártam és 5 éves korom óta tudom,hogy ezzel szeretnék foglalkozni. A neten , a TV-ben sőt még újságokban is lesem a szereplő válogatásokat bármilyen sorozatba esetleg kisebb reklámokba , hátha "felfedeznek" színjátszós tanárom sokszor emlegette ,hogy van hozzá tehetségem és többen az ismerőseim közül is tátva marad a szájuk ha éppen rám jön a színészkedhetnék. Sajnos ahova jártam szakkörre azt ..nem is az,hogy meguntam csak sajnos időm nem engedi ,de most elhatároztam,hogy minden szabadidőmet erre fogom szánni . Sok ember tartozik vagy szerződve van egy nem éppen neves...de azért elég jó színházhoz , arra lennék kíváncsi ,hogy ez mégis ,hogy lehetséges ? Szeretném megvalósítani az álmom , segítségetek köszönöm !
(nem tudom mennyit számít ,de lány vagyok és 16 éves)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!