Simon0211 kérdése:
Egy vagy két (vagy több) csöves vízipipa?
Figyelt kérdés
Régóta hódolok már a vízipipának, de még sosem volt és soha nem is használtam 2 vagy több csöves vízipipát. Szeretnék egy egy új darabra lecsapni és felmerült egy kétcsöves pipa ötlete is bennem, de nem igazán tudom milyen előnyökkel és hátrányokkal jár egy egycsöveshez viszonyítva. Milyen lényeges eltérések vannak a két típus között? Személyes tapasztalatokból ki mit ajánlana és miért?2012. dec. 22. 00:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem a 2 csöveset vedd, mert ha ketten vagytok, vagy társaságban, akkor praktikusabb. Ha meg egyedül vagy, akkor meg 1csövessé is teheted
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is épp a társaság miatt gondoltam a két csövesre. De a két csöves pipát sem tudják ketten egyszerre szívni, csak felváltva, viszont nem kell állandóan a csövet adogatni.
2012. dec. 24. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!