Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tudtok a UPC direct...

Mit tudtok a UPC direct tányéros tévéről?

Figyelt kérdés
Már néztem az ismertetőt meg a csomagokat meg a fizetési módokat is leginkább személyes tapasztalatra lenék kíváncsi. Volt vagy van valakinek és mit gondoltok róla?
2012. dec. 18. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt 2011 közepéig. Működött, nem volt túl drága. De rendszeresen az adás során kisebb, 1-2 másodperces kimaradások voltak, ami tud zavaró lenni. Meg nagyon rossz idő, felhőszakadás, szélvihar idején se nagyon lehet nézni. Aztán ami volt még, hogy időnként (kb negyed évben egyszer) nem volt se kép, se hang, de ilyenkor egy pár perces kikapcsolás és újraindítás megoldja. Illetve azt tanácsolják, hogy éjjelre ki kell kapcsolni, mert akkor frissítik a szoftvert, és akkor nincs ilyen gond gond. Még annyit lehet hozzátenni, hogy egy elég gagyi műholdon megy (Thor), ahol nem igen van más nézhető adás. Korábban az Astráról ment, ami egy két fejes vevővel a Hotbird is nézhető volt, ahol több érdekes adó van.

Úgy tudnám összefoglalni, hogy kisebb, nem túl jelentős zökkenőkkel jól működik. Bár én ma már valószínűleg a Digi Tv-ét választanám. Akkoriban azért választottam a UPC-t, mert még az Astráról ment, de sajnos ők is átálltak a Thorra. Ja és nálam nem volt semmi extra szolgáltatás.

2012. dec. 18. 16:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod ez sokad segített, nekem is digi tv van gondolkodtam hoyg meg próbálom a upc tányérost de lehet maradok a digi-nél.

Még egyszer köszönöm.

2012. dec. 18. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!