Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Debrecenben a szórakozóhelyek...

Debrecenben a szórakozóhelyek közelében tényleg vannak dílerek?

Figyelt kérdés

17 éves fiam az utóbbi időben igencsak bulizós lett, már-már kifordult magából. Hallottam egy ismerősömtől,hogy a szórakozóhelyek közelében bizony lehet kábítószert vásárolni.. Sajnos nem vagyok tisztában ezekkel,nem tudom,mit tegyek. Figyelek a fiamra,beszélgetek vele. Pár hónapja hunyt el az édesanyja, nagyon megviselte,de sajnos kifelé nem mutatja.Félek,hogy valami nagy baj lesz és késő lesz,mire kiderül.

Nem tudom,hova kellene félve elengednem. Az legalább biztos,hogy mindig odamegy,ahová nekem mondja.

Egy aggódó 50-en túli édesapa

2009. aug. 23. 01:58
 1/2 anonim válasza:

nemcsak hogy a környéken, de bent, a szórakozó helyeken sem ritka egy-két díler. De viszont nem mennek oda mindenkihez, h kell-e valami, inkább a vevők keresik meg őket(de nem adnak általában bárkinek). De ami még elszomorítóbb, h nem is kell menni szórakozó helyre sem, h drogot szerezzen a gyerek, ma már akár a középiskolákban is be lehet szerezni, ott is van 1-2 ember, akitől lehet venni ezt-azt. bár a legtöbb esetben "csak" füvet.

és nem is nagyon lehet mit tenni ellene, ha ki akarja próbálni a gyerek, úgyis kipróbálja

2009. aug. 23. 11:17
 2/2 anonim ***** válasza:

kedves kérdező.

a dealerek nem olyanok, mint a cukrosbácsik, nem erőszakoskodnak idegen emberekkel, hogy "vedd meg a drogot, jó lesz". a dealert meg kell keresni, ha az ember drogot akar, felhívja telefonon, és találkoznak. (a dealer ismerőse a fogyasztónak minden esetben)

idegeneknek nem szeretnek eladni a dealerek , mivel nem akarnak lebukni, hogy mivel foglalkoznak, nem bíznak meg bárkiben.

2009. aug. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!