Olcsóbb szilveszteri nyugisabb budapesti program?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, párommal elmehetnénk vhova szilveszterkor itt Budapesten, de eddig nem találtam semmi jót. Nem vagyunk nagy bulizósok és nem szeretjük a tömeget/tumultust, így a diszkók, bulik és óriási koncertek kilőve. Tulajdonképpen vmi olyasmi beülős koncertes programot keresnénk leginkább, ahol nincs kötelező fogyasztás (nyilván ennénk-innánk vmit, de 20.000 Ft-unk fejenként nincs egy többfogásos menüre, amit valószínűleg végig sem ennénk). Zenei téren mindenevők vagyunk, amíg nem túl elvont és igényes (tehát nem vmi Bp TV-s nótaénekes fahangú előadása).
Ha vki tud segíteni, megköszönnénk. Eddig próbáltam neten keresni, de vagy nem a mi stílusunkhoz passzoló, vagy túl drága programokat találtam.
2012. dec. 16. 17:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!