Lánybuli vagy házibuli?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy két helyre is hívtak: az egyik barátnôm kis létszámú ottalvós szilvesztert szervez, szülôk nélkül, a haverjaim viszont valamivel durvább partit szerveznek, alkohollal, habár szülôi felügyelettel. A szüleim mindkettôre engednének, de én nem tudok dönteni. A barátnôm számít rám, én viszont komolyabb bulira vágyom. De a másik helyszín meg kültéri: egy srác apjának a tavánál tartanák. Bár van egy fûtött rész is és a fiú háza is a közelben lesz. Meg a srác aki tetszik. Többek közt ezért is mennék, de félek, hogy a barátnôm megharagudna, megígértem neki, hogy nála szilveszterezek (persze ezután jött a másik meghívás- engem pedig eddig az évig sehova sem hívott senki szilveszterezni). Mégis mit tegyek? Senkit sem akarok megbántani, de én sem akarom rosszul érezni magam. A csaj pedig nem szeretne eljönni erre a másik bulira...2012. dec. 10. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!