Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hiba üzenet? (Nokia C5-03,...

Hiba üzenet? (Nokia C5-03, lejebb! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a telefonom nem fogadja el a ÉRVÉNYES SIM kártyát, amikor bele teszem a telefonba a kártyát-bekapcsolom ezt a hiba üzenetet küldi egyből: 'SIM kártya regisztrációja sikertelen'.. Mivel kéztől vettem, így nem tudom el vinni szervízbe, mert még egyálltalán nincsenek hozzá papírok (pedig már kb. 1,5 hete ígérgetik) és sajnos így nem tudok vele mit kezdeni.. Eszembe jutott az is, hogy a telefon van önmagában letiltva, mert az elöző személy lopta, vagy nem tudom, hogy honnan szerezte de megvettem tőle.. Szóval, ha egy telefon le van tiltva akkor be enged a telefonba és tudok vele Pl.: wifizni, ha a kártyát nem is ismeri fel? Vagy mi baja lehet? :\

2012. dec. 6. 09:23
 1/1 anonim válasza:
Vagy a sim van letiltva, vagy a telefon nem független . Tehát nem a megfelelő szolgáltató kártyáját próbálod használni ...
2012. dec. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!