Ajánlanátok népszerű magyar fanfiction oldalakat?
Figyelt kérdés
Amik NEM egy-egy fandomhoz kötődnek (mint a Harry Potteresek pl). Köszönöm! :)2012. dec. 1. 20:03
1/5 anonim válasza:
Magyar fanfiction oldalt nem tudok, de a fanfiction.net-en lehet találni magyar írásokat.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez az oldal még elég új, de ahogy látom mindenfélét fel lehet tölteni oda.
4/5 anonim válasza:
Anime Fanfiction Style-t ajánlom, szerintem nagy sok érdekes történet van rajta, és nem csak animés!Érdemes végig 269 oldal eddig és minden oldalon kábé 27-28 történet van ahol ír címet, tartalmat, műfajt és stb stb... Remmélem segített!
5/5 anonim válasza:
Kapásból a Merengőt ajánlanám. Én is azon vagyok, és nagyon nívós oldal, tele jobbnál jobb történetekkel nemcsak Harry Potter fandomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!