Tudnátok jó színdarabot ajánlani Budapesten január-februári időszakra?
Valami vicces, szórakoztató darabot keresek, mint például a Katona Józsefben a Portugál, a Madáchban a Ne most Drágám!, vagy a Páratlan páros. A Spamalot-ről mi a véleményetek?
Ne legyen zenés. Köszönöm.
A Spamalot zenés, de nem volt rossz, mondjuk a film után elég furcsa volt, és nekem túl sok is néhány helyen. Tudom ajánlani pl. a József Attilában a Mici néni két életét, az tuti lesz januárban. Amiről nem tudom, hogy játsszák-e, mert még nem tettek fel januári műsort: Karinthyban a Hippolyt, a lakáj, illetve Fogi Színházától (a felnőtt, Bulvárszínház részből) a Randevú Párizsban/Szenteltvíz és kokaint. Ez utóbbi egy darab, nem kettő :), és nem tudom, hol játsszák majd, mivel vándorszínház.
Egyébként ha vki még válaszolna esetleg, azt én is megköszönném, mert kicsit bajban vagyok én is :).
Köszönöm, megnézem ezeket is.
Amúgy találtam én is jónak tűnőeket:
Centrál színházban több darab is. Pl New York-i komédia, Pletykafészek
Madáchban a Csoportterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!