Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kiirástól számítva 2 órával...

Kiirástól számítva 2 órával ezelőtt belémkötött két (kocsmatöltelék) fiatal és látták hogy megijedek. Holnapra elfelejtik ki vagyok? 27/F

Figyelt kérdés
Kérdezték Bayer München? Válaszoljál ezt felelték és röhögtek rajtam egy jót. Kell félnem? Fognak bántani? Leégetnek mások előtt?
2009. aug. 15. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Mivaaaaan?
2009. aug. 15. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
erre normális választ kérek!!!
2009. aug. 15. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ha le is égetnek mások előtt, és azok meg rákérdeznek, hazudj! Mondd, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélnek, és nem is ismered őket, vagy ha mégis, akkor nem is volt ilyen incidens. Fogd arra, hogy a két kocsmatöltelék csak biztos jól berúgott, és azért találtak ki ilyet, vagy megharagudtak rád, mert nem adtál nekik pénzt piára és ezért mondanak ilyen hülyeséget.
2009. aug. 15. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nem egészen értem, hogy ki mit montott, meg kérdezett, ki válaszolt és mit. A kérdésed nem túl érthetöen van fogalmazva.
2009. aug. 15. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

tedd fel újra, normálisan és érthetően a kérdést, akkor lehetőség szerint kapsz is rá normális választ.

2009. aug. 15. 21:48
 6/9 anonim válasza:

Sztem így történt:

- Bayer München? Válaszoljá'!!

- Ha-ha-ha...

De szerintem nem is fognak felismerni másnap x)

Ne izgulj, nem lesz semmi...

2009. aug. 15. 23:53
 7/9 anonim válasza:

Előző vagyok. Most hogy elolvastam mégegyszer már én se értem :D

De a 2. fele a válaszomnak még áll.

2009. aug. 15. 23:54
 8/9 anonim válasza:
Nem értelek, én akkor aggódnék azon, hogy felismernek-e később, ha én kötekedtem volna...
2009. szept. 1. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne már, hogy 27 éves férfi létedre befostál 2 kis oltogatós gyökértől. Miért nem oltottad őket vissza? Bocsi, de elég puhap.cs lúzer lehetsz.
2009. szept. 1. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!