Van ez az ask. Fm és valahogy nem lehet kideríteni hogy kiirta a kérdéseket? Köszi mert nagyon jó lenne egy két embert nyomra keríteni, köszi. És ha valaki megvan avval mit lehet tenni?
Próbáltam magam visszafogni, de nem sikerült. Ha vagy akkora degenerált, hogy megadd a lehetőséget számodra esetlegesen ismeretlen vagy kilétét eltitkolni tudó emberek Számára, hogy tudjanak tőled baromságokat kérdezni, aminek természetesen semmi értelme, akkor szerintem inkább hallgass csendben, meséld el a plüss mackódnak és happy lesz minden. Továbbá nyilván azért regisztráltál az oldalra, mert feltett szándékod volt élvezni a szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket. Hát parancsolj, élvezd! Mert ez hozzá tartozik! Egyébként ajánlom a fiók törlése opciót, hogy ne süllyedj tovább az emberiség eme pöcegödrébe. Ennek a dolognak akkor látom értelmét, ha esetleg sztár vagy (nyilván te nem vagy az) és így szeretnéd tartani a közvetlen kapcsolatot a rajongóiddal. Természetesen ebben az esetben is fennáll annak a lehetősége, hogy a téged nem szeretők is megtalálnak, de egy sztárnál ez megszokott. Azt hiszem, ha én lennék Justin Bieber vagy Zámbó Krisztián, akkor nem regisztrálnék az oldalra. Nem akartalak megbántani, csak felnyitni a szemed! Üdv.
19\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!