Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám népszerűbbe...

Hogyan tudnám népszerűbbe tenni a youtube csatornámat?

Figyelt kérdés
Van egy youtube csatornám, ahová zenéket töltök fel, de valahogy nem olyan népszerű, mint mondjuk egy hasonló zenéket feltöltő, szintén magyar csatorna. Olyan tippekre vagyok kíváncsi ami növeli azoknak a felhasználóknak a számát akik meghallgatják a zenéket amiket feltöltöttem. Nem szeretném belinkelni, mert akkor megint kezdődne a "haterek" és a "famboyok" amúgy is értelmes veszekedése, hogy mi a jó zene.

2012. nov. 13. 20:48
 1/3 A kérdező kommentje:
fanboy*
2012. nov. 13. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Video response.

Jó minőség feltöltése.

Sajnos nem sok lehetőség van.

Azért elküldhetnéd privátban, hátha többet tudnék mondani.

2012. nov. 13. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Én feltettem egy videót. Gyenge minőség, csak azért csináltam, mert akkor ismerkedtem meg a frissen vásárolt digitális fényképezőgépem filmezés opciójával.

A film maga nem túl érdekes, és a minősége sem annyira jó, ráadásul este készült. A jó címválasztás miatt többtízezren megnézték. Kissé leültem, amikor megláttam a statisztikákat. A többi hasonló videóm nézettsége 100 alatt van általában.

Magyarul egy jó cím, és a jól megválasztott kulcsszavak már szerintem fél sikert jelenetenek.

2012. nov. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!