Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Yaoi történet! Tudnátok segíteni?

Yaoi történet! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Még valamikor olvastam egy nagyon jó történetet (úgy rémlik, hogy a Yaoi Ordenen) most viszont sehol sem találom. Sajnos a címére nem emlékszem, de leírom a tartalmát hátha valakinek ismerős:

Egy fiúról szól, akit megvesznek a rabszolga piacon a császár háremébe, ahol sok más fiú és azt hiszem lány is van. (Volt köztük egy Smaragd vagy valamilyen más drágakő nevű fiú is, aki a császár kedvence volt). A császár mégis az új fiút választja éjszakára (aki akkor még szűz volt) és utána beleszeret. Most hirtelen ennyire emlékszem. Akinek van valami ötlete, lécci írja meg!

2012. nov. 12. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem tudom melyik. :) sohajom.yaoi-n a Hárem című írás?^^
2013. jan. 8. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, erre gondoltam:D köszönöm szépen *__* már nem is reméltem h bárki is tudja a címét
2013. jan. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!