Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Most, hogy megszűnt a NeoFM,...

Most, hogy megszűnt a NeoFM, van rá esély, újra induljon a Sláger Rádió?

Figyelt kérdés
Augusztus vége óta hallgathatatlan volt. A Slágert viszont nagyon sokan szerették a zenei kínálata miatt és a tulajdonosváltás előtt a Neo is hasonló zenéket játszott. Van arra esély, hogy nem egy újabb rádió1 induljon, hanem valami "normális"?
2012. nov. 10. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Meg kell majd pályázni az üres frekvenciát, elbírálják, a pályázókat, a nyertes sugározhat.

Ez kissé odébb lesz.

2012. nov. 10. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
Most a freki egyenlőre üresjáratban van, kiírnak pályázatot és amelyik megnyeri az sugározhat. A Sláger rádió az egy külföldi cég volt ő már megszűnés után kiment az országból gyakorlatilag, szóval ha egy magyar cég nem hozza létre azt a rádiót ami nem egy egyszerű feladat lesz, akkor esélytelen hogy visszatérjen teljes egészében a régi csapattal. Meg szerintem már sokan tovább léptek más rádióknál vannak, vagy teljesen más pályára kerültek. A Neofm régi csapata is szerintem már máshol van. Szerintem akkor van rá esély ha előkerül egy normális pályázó és összeszedné a a két rádióból a legjobb embereket, illetve normálisan összedobna egy hallgatható rádiót, jó műsorokkal, akkor elképzelhető lenne hogy ha nem is azon a néven de meglenne a Sláger méltó utódja vagy akár ugyan az is. A Neofm addig jó volt ameddig ment rajta a bumeráng meg a régi csapat volt ott ami igaz nem volt valami jó, de szépen kitettek magukért, azért el kell ismerni.
2012. nov. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!