Elmesélné nekem valaki alaposan a Silent Hill játék első részének a történetét?
Én kétszer töltöttem le, az elsőnél nekem is ez volt a probléma. De amúgy a játék kb 3óra 30 perc alatt végigvihető. Persze, ha tudod, hogy melyik rejtvénynél mit kell csinálni.
Adok egy kis segítséget:
Van ugyebár ez a Delete, Insert, Home, End, Page Up, Page Down billentyű részleg... na ha ott jól nyomkodod, akkor bejön felülről egy kis lila sáv, melynél lényegében fel tudod gyorsítani a játékot. Igaz hátránya, hogy a teremtmények is ugyanolyan gyorsak, meg a hangot is húzza, de ezt vissza is lehet állítani játék közben normális sebességre. Ez a "hack" ha lehet így hívni, akkor jön jól, ha már ismerős szakaszokon, vagy megtisztított terepen kell újból végigmenned. Mivel a játékban található kisfilmeket, meg az elején az introt is mindig lejátssza, én ezt szoktam beállítani és így akár 3×-os sebességgel is gyorsabb. Néha ronthat a játékélményből ha be van kapcsolva, de mindenképp idő megtakarítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!