Szerintetek jó fotókat csinálok? (többi lent)
2011 januárjában kezdtem el fotózni, azóta sokat fejlődtem (szerintem). Összeállítottam egy videót a fotóimról, örülnék pár véleménynek!
http://www.youtube.com/watch?v=He4eqmAWRww&list=UUo-8EJIt_cN..
Szia,
Őszinte leszek (mint fényképész)
Sok képet csinálsz. Vannak a válogatásban egészen amatőrők, s olyanok is, amin látszik a fejlődés, a kép tudatos szerkesztése, a hozzáadott fény és érték.
Ha ezeket a fényképeket (tehát mindet) te egész jónak, vagy kiemelkedően jónak tekinted a magad részéről, akkor van még mit fejlődni, mert:
Ne vedd a szívedre, de sok a 'tucatkép', de ha ezeket leválogatnád, igaz csak kevesebb képet mutatnál meg a nagyvilágnak, de az sokkal ütősebb lenne, mert azért 10 egész jó képet azért láttam :-)
Szóval javasolnám a keményebb szelektálást, mert így a jó képek is elvesznek.
Szóval nem ájultam el a képek láttán, de látszik az akarás. Gyakorolj és fotózz sokat Tudatosan, s biztos egyre jobb képeket készítesz majd.
ÜDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!