Segítség! Idézetek facebook oldalra! (? )
szerintem ezzel mindent elmondtam....
de az oldal témája: versek, idézetek, képek
a felsoroltak közül bármit küldtök jó!
előre is köszi!!!! :)
Ha nincs olyan ami tőled származik, akkor csak azt tudod csinálni mint a kb. 200,000 másik ilyen oldal: egymástól lelopkodják.
Itt sem fognak neked költők, filozófusok vagy fotósok jelentkezni, hanem legfeljebb belinkelnek egy ugyanilyen oldal ahonnan te is kimásolhatod a tartalmat.
Az idézetes oldalaknak már hónapok óta leáldoztak, mióta minden harmadik 18 éven aluli lánynak van legalább 1 ilyen oldala.
igen 18 alatt, igen lány vagyok! és tudom, h egymástól lelopkodják! és nem hiszem hogy annyira leáldoztak volna az idézetes oldalaknak, mert múlt hét csütörtök óta van az oldalam, és 36-an lájkolták!!!
és annyit szeretnék, h jó iézeteket küldjenek az emberek, akár saját, akár nem!!!!
könyörgöm csak olyan emberek válaszoljanak, akik segíteni is tudnak!!!!!
"nem hiszem hogy annyira leáldoztak volna az idézetes oldalaknak, mert múlt hét csütörtök óta van az oldalam, és 36-an lájkolták!!! "
Szánalmas. majd kapsz egy kockacukrot lájkonként.
utolsónak:
mivan?? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!