Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek melegek vannak a...

Szerintetek melegek vannak a reklámban?

Figyelt kérdés

Mostanában megy egy Lenor reklám. Kitesznek a városba egy ágyat, ami puha, friss illatú még 7 nap után is. A reklám vége felé két pasi fekszik az ágyon?

Szerintetek ez normális?

2012. nov. 6. 19:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
61%
Igen, miért ne lenne az. A melegek is vásárló erő egy cég nem fog elesni pusztán ezért a bevételtől. Mivel gondolom nem csinálnak semmit, ebből adódóan mindenki azt képzel bele, amit akar: kinek haverok, kinek egy pár, kinek testvérek. Igazából ezt nem lehet tudni. De ne hogy már oda fajuljon Magyarország, hogy ciki két férfinak lehuppani egy ágyra. Ne má', ez már homofób hisztéria.
2012. nov. 7. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:

Ennek akkor sem így kéne működnie. Mit tanulnak ebből a gyerekek? Hogy normális, ha két pasi együtt van és fekszik, vagy ahogy te írtad bármit csinálhat amibe belegondolunk.

Most már divat a homoszexualitás, holott ez nem helyes, hisz ezért van a nő és a férfi. Sajnos divattá vált én úgy látom. Nem is lenne vele semmi baj, ha nem nyilvánosságot akarnának vele. Meg folyton a felvonulások és még sorolhatnám. A hetero szexuálisok miért nem vonulnak fel? Na mindegy is... Én is ismerek olyat, aki homokos, de nem veri nagy dobra. És ettől lesznek őszinték az érzései.

2012. nov. 8. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Ja mert ha egy gyerek meglát két pasit egymás mellett feküdni az ágyon, rögtön maradandó lelki sérülést szenvednek el... Jézusom...

Előbb okoz traumát az Activia reklám.

2012. nov. 8. 14:19
 4/14 anonim válasza:
De tényleg most mi ebben a gáz, ha két pasi fekszik egy ágyon és mosolyog. Amúgy elárulom nem a melegség miatt van a két férfi egy öblítő reklámban. Az öblítőt nők veszik, a nőket helyes férfival könnyebb manipulálni, két helyes pasival meg még könnyebb. Ugyanis két helyes pasi láttán a nők elérzékenyülnek, és legbelül trendinek hiszik ezt az öblítőt és megveszik. Pontosan ugyan olyan, amikor a legújabb autómodell mellett két bikinis nő pózol. Csak hát az autót férfiak veszik... az egész marketingpszichológia semmi több.
2012. nov. 8. 19:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Őszintén engem két meleg pasi egyáltalán nem ösztönöz arra, hogy megvegyem azt a bizonyos terméket. Ráadásul az egyik ölelgeti a másikat......
2012. nov. 8. 19:28
 6/14 anonim válasza:

Pffff. Basszus a magyar heteró pasik kezet még fognak? Vagy már az is b@zis lesz. Sőt majd úgy fognak öltözni mint a berberek, ne hogy meglássák egymást és beb@zuljanak.

[link]

Komolyan mondom ez a homofób hisztéria, ez már üldözési mánia. Képzeld a férfiak is megölelik egymást, a barátok testvérek évezredek óta megölelik egymást. Menj el egy mediterrán országba, a heteró pasik úgy ölelkeznek az utcán, hogy az csak na. Komolyan a homofób paranoiások országába' kell élnünk?????

2012. nov. 8. 22:01
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint te is homokos vagy, így nem is fogunk egyet érteni. Engem igenis zavar, hogy ennyire nyíltan vállaljátok és csináljátok. Számomra gyomorforgató, ha látom, hogy csókolóztok nyilvánosa. Ez van. Nem így lett teremtve az ember. Tudtok gyermeket nemzeni egymásnak? Nem, akkor miről beszélünk? Amíg csendben szeretitek egymást nincs gond. Ahogy már írtam is a heterok is vonulgathatnának...
2012. nov. 9. 10:12
 8/14 anonim ***** válasza:
"Sajnos" a társadalomban nem csak fehérbörü, hetero, szép, vékony, stb. emberek vannak, így kénytelen vagy akár a reklámokban is látni néha a változatosságot. A melegek is egy potenciális vásárlói csoport, 2 együtt élö meleg közül az vásárol öblítöt aki a boltba megy épp, hetero pároknál 99%-ban a nö veszi, a nök meg ált. szeretik meleg barátaikat és ritkán homofóbok, így a reklám elér a nökön kívül még egy csoportot, az öblítövevök nagy részét. De ha a felfogásodnak jobban tetszik képzeld azt, hogy testvérek vagy jó barátok. Amúgy jó ez az "elfogadsz minket, amíg sehol nem látsz minket" típusú "elfogadásod".
2012. nov. 9. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy miért kell egy hülye reklámot ilyen komolyan venni, és belemagyarázni mindenfélét. Pláne, hogy nem is történik benne semmi, csak fekszenek egymás mellett.

Másrészt nekem eddig fel sem tűnt, csak miután ezt a kérdést olvastam. Kíváncsi lennék, hogy rajtad kívül még hány ember vette ezt észre, és hány embert zavar ez.

2012. nov. 9. 14:18
 10/14 anonim válasza:
61%

Ma láttam először ezt az inkriminált reklámot. Kérdező nagyon nagy gond lehet a lelki világodban, ha 1 nanomásodpercig!!!!!, tényleg eddig!!!! mutatnak két férfit akik egy ágyon fekszenek és a Lenor öblítő illatára azt mondják milyen friss. Nem tudom, én kezdem elhinni bizonyos pszichológusok véleményét, hogy a homofóbia betegség.

Elnézést csak a szlovák változata van fent a youtubon, valszeg egész eu-ban leadták szinkronizálva:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__36..

2012. nov. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!