Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet Disneylandben csinalni?

Mit lehet Disneylandben csinalni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 5. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Disney-témájú vidámpark, így elsődlegesen játszani lehet. Annyi plusz van bennük, hogy tartozhat a területhez étterem és szálloda is, hogy több időt (pénzt) tudj elkölteni helyben.
2012. nov. 5. 13:51
 2/2 anonim válasza:

hNemtudom, voltál-e a budpesti vidámparkban vagy majálisokon. Ha voltál, akkor van róla fogalmad milyen a vidámpark. Na a Disneyland nem olyan. Én életemben eddig 3ban voltam és mindig nagy élmény, egy egész napi szórakozás. Igaz, hogy van hozzá szálloda is, de étterem meg miért ne lenne (nagyonfinom többynire, de azért érdemes saját ételet is vinni :)

Nade, miért is olyan jó? Rengeteg féle "ride"(doglok, amikre fel lehet ülni) van, hullámvasutak, témaparkok. Előadások is vannak napközben és az egésznek egy ilyen bűbájos hangullata van. Tévhit, hogy e4z gyerekeknek van. természetesen sok ride és program szól nekik, de rengeteg van felnőtteknek is és hoggyétek el, a szüleim épp olyan jól szórakoztak, mint én. Nehéz ezt most így átadni, de szerintem, aki teheti, ezt tényleg nem szabad kihagyni!

2012. nov. 28. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!