Leírnátok nekem a Tumblr használatát?
Figyelt kérdés
Most regisztráltam,de sajnos nem tudok semmit.Hogyan lehet képeket "rebloggolni",vagy a tumblr hátterét,kinézetét változtatni?2012. nov. 3. 10:06
1/5 anonim válasza:
Kinézetet úgy tudsz formázni, hogy megnyitod az oldaladat, és a jobb felső sarokban lévő "Customize"-ra mész. Reblogolni nagyon egyszerűen lehet: Nézegeted az oldalakat, ha találsz valami jó képet, akkor ott kell lennie a reblog gombnak. Nem tudok konkrétat mondani, mert szinte minden oldalon máshol találod, függ attól, hogy az illető oldalán milyen téma van, hogy van rendezve az oldala, de könnyen meg lehet találni. Ha pedig saját videót/képet szeretnél feltölteni akkor az oldaladon, a "Customize" melletti "Dashboard" ikont válaszd. Lényegében ennyi az egész Tumblr.
2/5 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm szépen:) és olyat hogy lehet hogy a képek egymás mellett legyenek(legalább 4) és csak a képek látszódjanak?tehát h kitől rebloggoltam vagy mikor az ne..
2012. nov. 3. 13:26
3/5 anonim válasza:
Ahhoz olyan témát kell letöltened, nézelődj a neten, mert rengeteg van, de azért én is tudok mutatni:
Betenni pedig úgy tudod őket, hogy bárhol is keresel, ott kell lennie valahol egy linknek ahol a kódot elérheted, van, hogy "code" felirat van, de a második linknél meg "install theme". Customize-Edit HTML és beilleszted a kódját. Jó keresgélést. :)
4/5 anonim válasza:
én nem találom azt, ahova be lehetne illeszteni azt a kódot:((
5/5 anonim válasza:
megnyitod az oldaladat, jobb felül lesz egy ilyen, hogy customize. ott bejön oldalt egy sáv, a custom theme-nél pedig egy edit html. arra rákattintasz, és beilleszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!