Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki nem jár...

Van itt olyan, aki nem jár bulizni?

Figyelt kérdés

Én nem járok,de ezért a barátnők biztos neheztelnek is rám...de én nem vágyok buliba,nem érzem ott jól magam,beülős helyre bármikor elmegyek,csak oda nincs kivel..Szülinapomkor kimentünk,én egy nyugis helyre vittem őket,viszont láttam az arcukon,hogy "ez mi",miért ide jöttünk..aztán elráncigáltak,addig nem hagytak békén,mig el nem mentem velük discoba...el is jöttem,persze nem tetszett nekik.

Miért baj,ha nem szeretek bulizni?

2012. okt. 25. 18:56
 1/4 anonim válasza:
én sem szoktam eljárni már nagyon rég óta sőt alig voltam még 21 éves vagyok. mondjuk én azért mert pánik beteg vagyok
2012. okt. 25. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek!
2012. okt. 28. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem járok 15 éves vagyok már osztályunkból is legalább 4 en járnak bulizni egy lány pedig ha van kivel mennie akkor minden héten megyen.
2012. okt. 28. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 17 éves fiú vagyok és egyszer se voltam még Diszkóba, nem is ittam nem is cigiztem még sose. Én nem is akarom kipróbálni. Szerintem erre légy büszke!
2012. okt. 29. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!