Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Wolf's rain. Kiba születését...

Boszika97 kérdése:

Wolf's rain. Kiba születését hol lehet megnézni?

Figyelt kérdés

Sziasztok láttam a neten képeket kibáról amikor kicsi de nem tanálom hol tudnám megnézni hogy hogyan nőtt fel meg ilyenek.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. okt. 17. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem hogy akarod megnézni a születését 1 karakternek .

De ha a korára gondolsz elvileg 17 éves , ha nem akkor mire ?:D

2012. okt. 17. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Láttam az egyik fan oldalon egy képen hogy ott a kiba és egy indián tartja a kezében meg olyat is láttam hogy egy pokróccal van betakarva és a tűz mellett fekszik.

Ilyenekre gondoltam.

2012. okt. 18. 13:51
 3/3 BlackWolf válasza:

Ha arra gondolsz ami eszembe jutott akkor tudok segíteni.

A 19.részben,amikor Kiba egyedül Cheza keresésére indul,mert Jaguara úrnő elrabolta,hogy kinyissa a Nemesek Paradicsomát.Kiba eltéved és a Csont Sivatagban köt ki egy több száz éves növény alatt.A történet ott tartja hogy aki az alatt növény alatt pihen,eljut az Örökkévalóság Kertjébe.Kiba pihent alatta és tényleg eljutott oda.Ott találkozott Mew-vel a hiúzzal akinek elmesélte az egész múltját.

Remélem segítettem :D

2013. máj. 6. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!