Assassin's Creed trailer alá milyen szöveget ajánlotok?
Egy videós pályázatra (elég szoros határidős) csinálok egy Assassin's Creed-es trailert (főként a Revelations-ből válogattam össze jeleneteket, de nagyjából Ezio egész életét összefoglalja), viszont kellene nekem alá egy szöveg amit Ezio mond el, és lehetőleg nincs alatta különösebb zaj vagy zene, mert hangszerkesztés téren még elég kezdő vagyok, és nem tudom jól leszedni. Próbáltam a játékban keresni olyasmit, ami jó lenne alá, de nem igazán találtam.
Ami ezalatt a trailer alatt elhangzik szöveg, elég jó lenne hozzá: [link] de ezt se tudom, hol hangzik el a játékban, ha elhangzik egyáltalán. Ha valamelyikőtök tudna ajánlani egy jelenetet a játékból, ahol elhangzik egy jó szövegrészlet, vagy mutatni egy videót, ami alatt nemigen vannak zajok és/vagy zene, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!