Szerintetek érdemes elmenni a Sziget fesztiválra?
Figyelt kérdés
Azért a pénzért egy hónapot is kéne dolgoznom és ha nem oda mennék, akár egy hónapra is eltudnék menni belőle nyaralni. Szóval elgondolkodtató. De mindenki annyira dicséri és csomó külföldi teljesen elképed, ha egy magyar fiatal nem volt még ott, hisz az ANNYIRA jó. Én nagyon szeretnék elmenni az életemben legalább egyszer, megnézni, átélni mi ez a magyar Woodstock, de közben arra is gondolok, hogy lehet, hogy megbánnám, hisz ez tényleg rengeteg pénz. Bár a fellépők is olyanok, hogy biztos egy életre megjegyezném ezt a hetet. Szerintetetek megéri?2012. okt. 8. 10:03
1/4 anonim válasza:
Nem éri. Èn 2002-2008ig jàrtam és évről évre sz**abb lett. Meg dràgàbb. A fellépők évre évre populárisabbak. Magyarok nem is igen jàrnak màr. Az egész kb mâr az, hogy egy rakat német idejön, ahol aztàn bunkóparaszt módjàra kibulizzàk maguk. Ha mindenképp meg akarod nézni, menj el egy napra, neked bejön-e. Èn a helyedben görögbe mennék pancsizni a tengerbe, ahol mostansàg olcsó minden.
3/4 anonim válasza:
Ez fellépő függő!!! Ha tetszik a zene meg jó a társaság akkor imádni fogod és minden évben el akarsz majd menni.
A pénzt szerintem nem fogod megbánni.
Ugyan én VOLT-on csapatom inkább nyáron és ajánlom is :)))))
4/4 A kérdező kommentje:
20/L
én is már voltam többször fesztiválon, de nem a Szigeten. Azért más a Volt, mert annak a hetijegye a Sziget napijegye...valószínűleg-sőt biztos-, hogy idén nem megyek, majd ha egyszer lesz jó sok pénzem.
Köszi a válaszokat!
2013. febr. 19. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!