Miért egyre rosszabb minden?
És ami a legborzasztóbb mind közül, hogy rossz topikba tetted a kérdést.
"A fiú akivel több mint barátság van el fog költözni, de vele is nem rég veszekedtem."
Egyszerű, mond meg neki/írd meg neki, hogy bocsi mostanság stresszes vagyok.
"kik még maradtak fiú barátok azok már pár hete hozzám se szólnak meg semmi."
Nem tudom mi okból, talán megoldás ha te kezdesz el hozzájuk szólni.
"Amit eltervezek sosem jön össze hanem az ellenkezője"
Tervezés vagy álmodozás?
"Mindenkit elveszítek. Magyarán lassan szőrnyű lesz az életem."
Régi mondás, de baromira igaz, hogy gödörből már csak felfelé lehet menni.
"a másik legjobb barátnőm nem lenne folyamatosan csak 1 emberrel"
Elég gyakori probléma, biztos van egy honlap ahol leírják, vagy jön ide egy csajszi aki megmondja.
"Hogyan tudnám jóvá tenni?"
Mit szeretnél jóvá tenni?
Na én ezért nem szeretem ezeket a sulis hardcore társaságokat meg "barátokat" .
Lehet hogy kifogsz röhögni , de én a a legjobb barátaimal kocsmába találkoztam , 15éve ismerem őket és 1x nem ba**ott át egyikse mind1ik normális lehet velük beszélgetni , bár inkább csak hétvégente esténként jövünk le a gondiba .(nem vagyunk alkeszek mielőtt valaki beszólna)
Amíg sulis voltam 22éves koromig az álítólagos "barátaim" folyton átcsesztek , volt olyan "barátom" akinek nem tetszett 1 adott lány de nekem igen ezt ő jól tudta , viszont vizsga+családiokok miatt akkor nemvolt se időm se energiám kapcsolatra , erre csávókám rittig elcsábítja .
Persze tutdtam hogy csak jácik a csajjal de utánna valahogy máshogy néztem a lányra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!